Beyond the Truth

2019

"The desire for more positive experience is itself a negative experience. And paradoxically, the acceptance of one's negative experience is itself a positive experience.
...
The more you pursue feeling better all the time, the less satisfied you become, as pursuing something only reinforces the fact that you lack it in the first place."

- Mark Manson, The Subtle Art of Not Giving a F*ck 
------------------------
(yet to be translated)
Het is met enige twijfel dat ik dit werk online plaats, en die twijfel is eenvoudig te verklaren. Hij voldoet niet aan de idealen dat ons langs alle kanten worden opgelegd. In de plaats van aantrekkelijk en sterk, toon ik mij op een rauwe en eerlijke manier. Hoewel ik mijzelf voornam dat ik hierboven stond, blijkt het toch een onoverkomelijk iets te zijn. 

Met deze inleiding, wil ik de titel verklaren. "Beyond the truth", de waarheid voorbij. We laten ons zien aan de mensen om ons heen op een onberispelijke manier. We zorgen er voor dat we er op ons best uit zien, we vertellen de leukste anekdotes over ons leven. Dit is de waarheid die we vormen voor het publieke oog. Maar achter deze waarheid, ligt er nog een waarheid. De minder mooie waarheid van hoe we er uit zien als we de hele dag thuis blijven, hoe we ons soms slecht voelen over onszelf om een hele reeks redenen. We houden deze dingen uiteraard liever voor onszelf, en we zouden er alles aan doen om deze waarheid gewoon volledig uit te wissen. 

Dus met deze zelfportretten wil ik mijn waarheid voorbij gaan. Mij tonen op een andere manier dan dat men mij gewoonlijk ziet. Geen gepolijste zelfportretten, maar rauw en eerlijk.

DEMI CAUWENBERGH

Small business subject to the tax exemption scheme

VAT not applicable

Klein Holland 74 

1840 Londerzeel 

Belgium

 

cauwenberghdemi@gmail.com

VAT Number: BE0721.535.488

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Black Instagram Icon

© 2020 Demi Cauwenbergh

All rights reserved

This website uses cookies

TERMS AND CONDITIONS

PRIVACY POLICY